Rješenja u novoj dimenziji.

Većina agencija prodaje usluge, ali pravi partner u poslovnom razvoju zahtijeva dobro promišljen i temeljit pristup. Naš se sastoji od tri faze, svaki nudi specifična rješenja prilagođena vašem poslovnom porastu.

Odredite svoje ciljeve

Kada želja postane cilj, jasno izrađeni plan djelovanja početak je vašeg poslovnog uspjeha.

Razvoj strategije

Zajedno s vama definiramo cjelokupan prodajni proces gdje pretvaramo posjetitelja u klijenta i promotera. Tijekom razvoja strategije otkrit ćemo profil kupca, njegove probleme i izazove, a zatim prilagoditi poslovnu politiku prema njemu kao odgovor.

Izgradnja i optimizacija

S planom u ruci, vrijeme je da se vaša web stranica pretvori u najboljeg prodavača. Možemo razviti potpuno novu web stranicu ili optimizirati postojeću.

Brzi start – novi razvoj web stranice

Tradicionalne web stranice su poput brošura. One ne daju mjerljive vrijednosti pa ni ne znate njihovu učinkovitost. Vaša nova web stranica mora privlačiti posjetitelje i pretvarati ih u klijente vođene koracima definiranim u strateškom planu. Našom metodologijom rada, nova web stranica će biti jednostavna i dinamična s ciljem povećanja prometa.

Kroz ciklus od 3 mjeseca redovito ćemo pratiti rezultate napretka i stvarati nove mogućnosti koje vaša web stranica može ostvariti.

Optimizacija stope pretvorbe posjetitelja u klijente

Zašto imati web stranicu i plaćene oglase koji ne povećavaju interes za vas i ne donose nove kupce? Izbjegnite sindrom klasične web stranice s optimizacijom stope pretvorbe posjetitelja u klijenta (engleski Conversion Rate Optimization – CRO). Kroz praćenje aktivnosti i vremena provedenog na vašoj web stranici u stvarnom vremenu, otkrit ćemo nedostatke i ukloniti ih. Na taj način omogućujemo lakšu i pouzdaniju pretvorbu, a ujedno i povećanje prihoda.

Usmjeravanje potencijalnih kupaca ka prodaji

Nema ljepšeg od stvaranja vrijednosti putem web stranice. Nakon optimizacije weba stvorit ćemo pravu kombinaciju marketinga putem maila, sadržajnog marketinga i oplemenjivanja web stranice. Vaša investicija će se opravdati pouzdanim poslovnim rastom.

Automatizirani email marketing

Prateći kupčevo putovanje kroz prodajni proces, razvijamo korespodenciju s njim u obliku serija email poruka. Šalju se prave poruke pravim ljudima u pravoj učestalosti, a sve to u svrhu dobivanja novih kupaca, održavanja veze sa starim i njihovo ponovo aktiviranje.

Razgovori u procesu prodaje

Danas je umjetnost prodaje zapravo umjetnost pomaganja. Pomažemo vam privući nove posjetitelje izrađujući kvalitetan i uvjerljiv sadržaj. Anketama i pitanjima otkrivamo potrebe i želje kupaca. Jasnim načinom djelovanja, vaše ponude pretvaraju se u hvalevrijedna rješenja. Od blogova do sadržajne ponude, video isječaka i infografika, ovaj se program temelji na stvaranju najvećeg marketinškog povrata investicije za vaše poslovanje.

Želite li saznati kako naša metoda može utjecati da postignete više?

Bit će nam zadovoljstvo upoznati se s vašim ciljevima i izazovima, kako bismo doprinijeli rastu vašeg poslovanja.